woensdag 19 mei 2010
Tonijn-kerriesaus
gegeten op 19 mei
2 uien, 1/4 l blik ananasschijven, 1/4 l blik mandarijntjes, 1 banaan, 2 blikjes tonijn, 1 el boter, 1,5 el kerriepoeder, blik champignonragout, evt. handje verse champignons in plakjes
Uien snipperen, ananas afgieten, in stukjes snijden, mandarijntjes afgieten, banaan in plakjes snijden, tonijn afgieten en in grove stukjes verdelen.
Boter verhitten, ui en kerrie ca. 3 min. fruiten. Ragout erdoor roeren. Even zachtjes laten koken. Ananas en tonijn erdoor roeren en ca. 5 minuten meewarmen, mandarijntes en banaan op het laatst toevoegen. Het wordt een lichtgebonden saus. Lekker met pasta of brood, bijvoorbeeld ui-kerriebrood.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten