donderdag 6 mei 2010

aardappel met geitenkaas/broccoli met kip in tomatensaus

gegeten op 6 mei
Dit was een recept uit La Cucina Italia. De smaak was goed, maar het was behoorlijk droog, volgende keer behalve de geitenkaas ook maar wat crème fraiche toevoegen. De aardappels poffen, zachte geitenkaas (200 gram) prakken, mengen met 30 gram gehakte walnoten, 2 el olijfolie en wat bieslooksnippers. De kruim uit de aardappels scheppen en mengen met de geitenkaas etc. Enkele minuten onder de grill verwarmen en bruin laten worden.

Gelukkig hadden we er eten bij met wat vocht:


750 gram broccoli, 300 gram kalkoenfilet, 1 blikje tomatenpuree, 3 dl witte wijn/bouillon, 1 tl suiker, peper, 3 el olie

Broccoli bijna gaar koken. Filet in reepjes snijden. Olie verhitten, kalkoen bakken, broccoli, puree, bouillon, suiker en peper toevoegen en gaar laten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen