maandag 3 mei 2010
asperges met kruidenkaassaus
gegeten op 3 mei
deelname aan het foodblogevent mei
heerlijk, weer asperges, vers van de boer.
Deze keer met een romig sausje met stukjes ei en ham erdoor.
Voor 2 personen:
1 kilo asperges, 3 eieren, 1 bakje roomkaas (biijv. met uitjes en sjalotjes, 1 dl slagroom, scheutje witte wijn, peterselie, 1,5 ons gekookte ham, allesbinder
Asperges koken. Eieren hard koken, en in stukjes snijden. Ham in reepjes snijden. Asperges afgieten en kookvocht opvangen. Asperges in afgesloten pan warm houden. 1,5 dl van het kookvocht in een pan doen. De roomkaas erin laten smelten. Voeg de room en wat witte wijn toe. Breng het mengsel aan de kook en bind iets met allesbinder. Roer de eieren door de saus en roer er wat peterselie en de ham door.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Hallo,
BeantwoordenVerwijderenWat is die foodblogevent juist?
Ik vind je recept heel lekker. Ik heb ze ook toegevoegd op mijn bloggersite. Uiteraard met jouw link om plagiaat te voorkomen.
Je hebt ook een leuke site!
Dat is graag gedaan!
BeantwoordenVerwijderenIk hoop elkaar zeker nog tegen te komen tijdens het bloggen ;-)
Je hebt zeker een fan bij met je blog ;-)