donderdag 25 maart 2010

kip met gewokte mie


gegeten 25 maart

Helaas was de foto mislukt, dus dan maar weer een boekje erbij gepakt: De keuken van elfjes en draakjes, hobbits en andere fantasiewezens. Dit klinkt natuurlijk als een heel wazige titel, maar er staan heerlijke dingen in, bijvoorbeeld de lamsbout die wij op 14 maart gegeten hebben. Volgens de uitgever koop je dit boekje omdat:

1. Je dol bent op rollenspel, en een goed spel kan je niet lang genoeg duren. Daar word je hongerig van, maar een hobbit kan nu eenmaal geen pizzakoerier laten komen...

2. Je een boek leest waarin de helden fantasiewezens zijn. Het valt je op dat ze vaak lang aan tafel zitten. Zou het niet fantastisch zijn zelf de wijn te maken die elfen drinken of het magische poeder te bereiden dat eeuwige wijsheid schenkt?
Meer dan vijftig gemakkelijke recepten, geïnspireerd op de wereld van fantasiewezens en ingedeeld naar de volken in deze wijde wereld: elfen, hobbits, dwergen, zwervers, tovenaars en draken.

Volgens mij koop je dit boekje (3,99) ook omdat er gewoon heel lekkere, leuke recepten in staan, met fantasienamen en beschrijving, maar ook met foto's waar het water je van in de mond loopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten