vrijdag 19 maart 2010
bananenbrood
gebakken op 17 maart
Altijd lekker om te maken als de bananen er niet zo mooi meer uitzien!
300 gram bloem, 2,5 ml baking soda, 200 gr witte suiker, 1 ei, 5 el melk, 5 ml bakpoeder, 2,5 ml zout, 115 gram boter, 3 geprakte bananen, evt. ½ cup gehakte noten
Oven voorverwarmen op 170 graden. Bloem, zout, bakpoeder en baking soda door elkaar mengen. In grote kom suiker met ei romig kloppen. Het ei toevoegen samen met de banaan. Goed mengen. Droge ingrediënten toevoegen en omscheppen tot e.e.a. net gemengd is. Melk en noten toevoegen. In ingevette vorm 9x5 inch doen, en 50-60 minuten bakken tot een tandenstoker er droog uitkomt.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten