Ik had een nieuwe Ken Hom wok gekocht, en wilde die meteen gebruiken.
ca. 300 gram pitige braadworstjes, 2 el olijfolie, 2 gesnipperde uien, 2 rode paprika’s (in stukken), 1 blikje tomatenpuree, 150 ml bouillon, 1 blik linzen, 250 gram zalmfilet in grote stukken
Snijd de worstjes in stukken van 3 cm. Verhit de olie en bak de worstjes in 4 minuten bruin. Bak de ui en paprika 1 minuut mee. Bak de tomatenpuree even mee, schenk de bouillon erbij. Draai het vuur laag en schep de linzen erdoor. Leg de zalm in de pan. Stoof het geheel afgedekt 5 minuten of iets langer, afhankelijk van de dikte van de zalm. Voeg eventueel wat extra bouillon toe De combinatie worst met vis was erg smakelijk. Er bij hadden we een tuinkruidenbroodje uit de BBM. Ook erg lekker.
bron: Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten