maandag 8 februari 2010

Gegratineerde tonijn-broccolischotel


gegeten op 4 februari

Erg lekker door het korstje van chips en kaas

300 gr. penne, 400 gr. broccoli (in roosjes), 2 blikjes tonijn (uitgelekt), 1 blik champignonsoep of ragout, 150 ml melk, 100 gr. geraspte belegen kaas, 50 gr. chips (naturel)

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de pasta net gaar. Voeg de laatste 3 minuten de broccoli toe. Laat dit goed uitlekken. Verdeel de pasta/broccoli over een ondiepe ovenschaal. Verdeel er de tonijn over. Vermeng de soep met de melk, giet dit over de pasta en schep goed door elkaar. Strooi 2/3 van de kaas over de schotel. Verkruimel de chips enigszins en strooi de chips over de kaas. Verdeel de rest van de kaas hier over. Bak de schotel gedurende 15 min. totdat er een mooi goudbruin korstje is ontstaan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten