zondag 26 augustus 2012
Vakantie-eten: cassoulet met lamsvlees
1/2 pakje gerookte spekblokjes, olijfolie, 200 gram lamsvlees in blokjes, 2 merguez worstjes in stukjes, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 1 paprika in blokjes, kleine pot witte bonen in tomatensaus, laurier, tijm, peper, 1 glas rode wijn
Bak de spekblokjes in een beetje olie knapperig en bruin. Haal ze uit de pan en bak in dezelfde pan het lamsvlees bruin. Voeg peper en zout toe. Bak halverwege de baktijd de worstjes mee. Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak alles 5 minuten. Voeg het spek, de bonen, laurier, tijm toe en giet de wijn erbij. Laat door en door warm worden. Lekker met stokbrood.
Voor 2 personen, uit Kamperen in Frankrijk
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten