Lekker en verrassend!
1 bakje gekookte bietjes (500 g), 1 zakje bosuitjes (3 stuks), 1 bakje pecannoten (80 g), 250 g Hollandse geitenkaas, 1 afbak-ciabatta, 1 teentje knoflook, 6 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels (balsamico)azijn, 1 zakje rucola slamelange (80 g)
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bietjes schoonmaken en in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in schuine plakjes
snijden. Pecannoten grof hakken. Geitenkaas in dunne plakjes schaven. Ciabatta in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnpersen. Knoflook verdelen over brood, bestrijken met druppels olie en peper. Bietjes, noten en helft bosuitjes in ovenschaal leggen. Met peper bestrooien.
Geitenkaas erover verdelen. 4 min. onder hete grill leggen totdat kaas gesmolten is. Brood op bakplaat leggen, 3 min. onder hete grill verhitten. Dressing maken van rest van olie, azijn, zout en peper. Salade mengen met rest van bosuitjes en dressing.