zondag 27 maart 2011

Gegratineerde pastaschotel


Erg lekkere ovenschotel

300 gram pasta, 2 rode paprika's, 1 kilo prei, handje rucola, 40 gram boter, 1/4 liter slagroom, 150 gram geraspte belegen kaas, cayennepeper

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de pasta beetgaar. Snijd de paprika's in stukjes en de prei in smalle ringen. Smelt 25 gr. boter en bak de paprika en prei zachtjes tot de prei zacht is, af en toe roeren. Vet een diepe ovenschaal in. Giet de pasta goed af en schep de groenten erdoor. Doe het mengsel in de schaal. Klop de eieren los met de slagroom en de kaas. Breng op smaak met cayennepeper. Schenk het kaas-eimengsel over de pasta en groenten. Bak de schotel in 30-40 min. gaar en goudbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen