vrijdag 22 oktober 2010

Sinaasappeltulband


gemaakt 20 oktober

Lekker herfstvakantie, dus tijd om in de keuken aan de slag te gaan!

3 eieren, 170 gram suiker, 160 gram zelfrijzend bakmeel, 150 gram zachte boter, sap en rasp van 1 sinaasappel

eieren met suiker romig kloppen, meel en boter toevoegen. Sap en rasp erdoor roeren. In vorm van 1 liter inhoud doen.

Oven voorverwarmen op 180 graden, ca, 45 minuten bakken tot de cake gaar is

3 opmerkingen:

  1. Deze tulband ziet er echt prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje, Tonia Dat ziet er erg lekker uit. Ga ik gauw ook eens proberen.
    Groetjes,
    Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb hem gebakken, echt amazing. Raakte helemaal in paniek omdat ik het recept kwijt was. bedankt ,echt de aller lekkerste

    BeantwoordenVerwijderen