maandag 10 oktober 2011

Uienragout met eieren




Voor 2 personen:
4 eieren, 2 uien, 25 gram boter, 1,5 tl kerriepoeder, 1 el bloem, 2 dl room, 4 takjes peterselie, 3 sprietjes bieslook, 1 tl bouillonpoeder, 2 el tomatenpuree, peper

Eieren hard koken, pellen en in tweeën snijden. Uien in ringen snijden. In pan boter smelten. Ui met kerriepoeder ca. 8 min. zachtjes bakken. Bloem erdoor roeren. Scheutje voor scheutje room erdoor roeren tot gebonden saus ontstaat. Met deksel op pan even laten koken. In kopje peterselie en bieslook fijnknippen. Door saus roeren: bouillonpoeder, peterselie-bieslook, tomatenpuree. Nog ca. 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met peper. Eieren op de saus leggen. Lekker met rijst

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen