zondag 20 juni 2010

lasagne met kip en paprika


gegeten op 14 juni


Vandaag hadden we niet zo'n leuke dag, onze oudste zoon was geschept door een auto. Hij heeft geluk gehad, "gelukkig" alleen schaafwonden in z'n gezicht en een gebroken pols, wel een gecompliceerde breuk, dus volgende week als er opnieuw foto's gemaakt zijn horen we meer. Maar goed, er moest toch gegeten worden na uren in het ziekenhuis gezeten te hebben, dus maar eens een pak tevoorschijn gehaald met wat extra ingrediënten.

1 Knorr pakket voor lasagne, 3 dl bechamelsaus, 300 gr. kipfilet, 1/2 tl kerrie, 1 potje maïs, 1 rode paprika

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met het kerriepoeder, bak de blokjes in wat boter of olie gaar en bruin. Snijd de paprika in blokjes en bak deze even mee. Voeg de lasagnemix toe+ water en melk volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg de maïskorrels toe en laat de saus 2 a 3 min. koken. Vet een grote ovenschaal in en verdeel wat saus over de bodem, 1/3 van de lasagnebladen, saus, 1/3 van de lasagnebladen, saus, 1/3 van de lasagnebladen, en als laatste laag de bechamelsaus, verdeel deze goed over de bladen. Bak de lasagne in ca. 30 min. gaar en lichtbruin.

1 opmerking: