zondag 6 juni 2010

varkenshaasje met kruidenkaassaus



gegeten op 3 juni

varkenshaas is zelf al zo lekker, dat heeft niet meer nodig dan een romig sausje om er een feestje van te maken.

voor 2 personen:
1 varkenshaasje, 25 gr. boter, 1 sjalotje, 150 gr. verse roomkaas met kruiden, 1/8 l room, worcestershiresaus

Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik. Verhit de boter in koekepan. Vlees ca. 4 min. bakken, halverwege keren. Uit pan nemen en in alu-folie verpakken. In bakvet het gesnipperde sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken. De roomkaas en room
toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus. Vleessap door saus roeren. Saus over vlees schenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten