maandag 16 januari 2012

couscous met bietjes en geitenkaas



600 gram voorgekookte bietjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 el olie, 3 takjes tijm, 2 el vijgenjam, 50 gram amandelschaafsel, 300 gram couscous, 150 gram zachte geitenkaas, 50 gram rucola

Snijd de bietjes kleiner. Snipper ui en knoflook. Fruit in de olie. Voeg bietjes en tijm toe. Doe er de jam en 2 el water bij. Bak ca. 5 minuten. rooster het amandelschaafsel in een droge pan. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Verbrokkel de geitenkaas. Roer bietjes, kaas en amandelen door de couscous. Serveer op een beetje van rucola.

apart, wel aardig, niet echt speciaal. Blijft bij een keertje.

gegeten op 6 januari
idee uit Foodies januari 2010

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen