zondag 21 augustus 2011

Pasta met spekjes en noten

Een lekker, maar heel machtig gerecht. Een frisse salade is hier smakelijk bij.

350 gram pasta, 2 dunne preien, 1 el olie, 150 gram blokjes ontbijtspek, 150 gram cashewnoten, 2 eieren, 1 dl yoghurt op kamertemperatuur, 200 gram geraspte belegen kaas.

Kook de pasta beetgaar.
Snijd de prei in smalle ringetjes. Verhit de olie en bak de blokjes spek knapperig uit. Bak de noten 1 minuut met het spek mee. Schep uit de pan en laat op keukenpapier uitlekken. Bak de preien in de achtergebleven olie tot ze zacht is.
Klop de eieren los, meng met de yoghurt en de kaas. laat de pasta goed uitlekken. Meng de prei, spekjes met noten en de yoghurtsaus erdoor. Serveer direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen