dinsdag 9 augustus 2011

bladerdeeg met spinazie, feta en pijnboompitten

Per persoon 1 plakje bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 220 graden. Op het bladerdeeg een laagje voorgekookte spinazie verdelen, daarover wat kleine blokjes feta en een klein handje pijnboompitten. Zo'n 15 minuten bakken in de oven. Versgeraspte parmezaan erover strooien. Lekker!

Aanvulling: na het koken van de spinazie in een zeef doen, goed uit laten lekken en met een lepel erop drukken zodat er zoveel mogelijk van het vocht verdwijnt. De bladerdeeglapjes kort voordat ze in de oven gaan beleggen.



1 opmerking:

  1. Wat een leuk, origineel hapje! Dit ga ik zondag meteen proberen. Vraagje: werd het deeg niet te nat door de spinazie?
    Leuke blog heb je overigens. Ik ga je zeker volgen.

    BeantwoordenVerwijderen