maandag 27 december 2010

kerst-eten 2010, eerste kerstdag


voorgerechtje met eendenborstfilet

lekker vleesfondue gegeten, met diverse sausjes

Knoflooksaus
6 el mayonaise, 2 el tom.ketchup, 2 teentjes knoflook, 2 tl peterselie, 2 el room
Alle ingrediënten door elkaar roeren.

Bombaysaus
6 el mayonaise, 2 tl kerriepoeder, 2 el gembersiroop, 1 plak ananas, zeer fijn gesneden, 2 tl peterselie, peper, klein scheutje ketjap manis
Alle ingrediënten door elkaar roeren.

Whiskeycocktailsaus
4 el mayonaise, 2 el tomatenketchup, 2 el cocktailsaus, halve ui heel fijn gesnipperd, augurkje heel fijn gesnipperd, teentje knoflook, scheutje whiskey
Alle ingrediënten door elkaar roeren.

een natuurlijk lekker vlees, stokbrood met kruidenboter



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen