maandag 27 februari 2012

Bladerdeeghapjes


Met bladerdeeg heb je altijd snel wat hapjes gemaakt. Deze keer wat hartige varianten.

Bladerdeegplakje in 4 stroken snijden, besmeren met wat rode pesto, beetje zeezout erop strooien. Oprollen en licht bestrijken met losgeklopt ei

Bladerdeegplakje in 6 strokken snijden, wat losgeklopt ei, hierover geraspte oude kaas strooien. Per strook een paar keer ronddraaien zodat je kronkels krijgt.

Uit elk bladerdeegplakje 4 rondjes van 5 cm doorsnede steken. Op de helft van de rondjes een olijf leggen. Op andere rondjes met een mesje wat sneetjes maken. Over olijven leggen. Randen goed aandrukken met een vork. Bestrijken met wat losgeklopt ei.

Bakken in een oven van 200 graden gedurende 15-20 minuten. Even af laten koelen. Lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen