woensdag 4 augustus 2010

Vakantie eten

In de vakantie hebben we natuurlijk iedere dag lekker gegeten met Franse ingrediënten/maaltijden of een beetje aangerommeld met wat er was. We zijn ook een paar keer naar restaurants geweest, helaas niet aldoor foto's gemaakt.
Een impressie!


Heerlijke lokale kaasjes van geitenmelk



smaken prima met een glaasje Pineau des Charentes

hoodgerecht en toetje in Bourges

saus met verse oesterzwammen en crème fraiche

rommeltje met lekkere Franse worstjes en gepofte aardappels

salade met Maigret de Canard

vissoep uit een fles, maar wel erg lekker! met gegratineerd stokbrood erbij

gebakken eendenfilet met perzik. De aardappeltjes komen uit de diepvries, maar zijn al kant-en-klaar superlekker gebakken in eendenvet met kruiden, alleen maar even warm bakken en ze smaken heerlijk.

tonijn, pasta, erwtjes, kruiden en tomaten, makkelijk maar lekker

aardbeien met honing en crème fraiche d'Isigny
salade van lekkere verse dingetjes

in een tent bij een evenementje bij Château de Bouges (van het "nichtje" van Talleyrand)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten