zondag 3 januari 2010

Spinazie taart

Gegeten op 3 januari

B vindt spinazietaart altijd erg lekker, en ik wilde eens een andere proberen, bladerdeeg met een vulling van spinazie, fetablokjes uit kruidige olie, gefruite ui en 4 eieren erdoor. Het was smakelijk, maar de andere die ik vaker maak met bleu en roomkaas is lekkerder, dus deze komt niet in onze map.


Gegeten met gestoofde aardappelen

750 gr. aardappelen, 1 ui, 1 el boter, 150 ml kruidenbouillon, 2 teentjes knoflook, 1 blikje tomatenpuree

Schil de aardappels en snijd ze in niet te grote stukken. Kook ze gaar. Snipper de ui en fruit hem even in de hete boter. Bak de knoflook en tomatenpuree even mee. Doe de bouillon erbij en verhit dit doe de aardappelen erbij en laat ze goed heet worden.

En T had omdat hij geen spinazie lust maïs en een karbonaadje bij de aardappels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten