donderdag 17 mei 2012

kokosnoot-cranberrycookies

Heerlijke cookies uit foodies maart 2010





200 gram zachte boter, 170 gram suiker, 1 ei, 180 gram bloem, zout, 100 gram geraspte kokos, 125 gram gedroogde cranberry's

Verwarm de oven voor op 175 graden/150 graden hete lucht. Beleg 2 bakblikken met bakpapier. Klop de boter en de suiker met de mixer ca. 5 minuten romig. Meng het ei erdoorheen. Zeef de bloem en een snufje zout erover en kneed dit erdoor. Kneed kokos en de cranberry's erdoor.
Maak ca. 20 balletjes deeg van 40 gram. Verdeel ze over de bakblikken. Druk de koekjes vlakker met je vingers naast elkaar zodat je ertussen een opstaand randje krijgt. Bak de koekjes ca. 15 minuten. Laat ze op een rooster afkoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen