maandag 20 juni 2011

gegratineerde kip"enchillada"

8 tortilla's, 400 gram kipfilet, 1/2 tl gemalen komijn, 2 el olie, 1 ui, 1 paprika in blokjes, 2 el rozijnen, blikt tomaatstukjes, mespunt kaneel, gemberpoeder, tijm, geraspte belegen kaas

Snijd de kip in blokjes en bestrooi met de komijn. Bak in 1 el olie gaar en bruin. Neem uit de pan. Snipper de ui en bak samen met de paprika in 1 el olie tot ze bruin en zacht zijn. Kaneel, gember en tijm toevoegen en 30 seconden meebakken. Rozijnen, tomaatblokjes en sap toevoegen, heet laten worden en laten inkoken tot dikke saus. Kip erdoor scheppen. Tortilla's vullen met mengsel, oprollen en in ovenschaal leggen. Bestrooien met geraspte kaas. Onder grill bruin laten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen