dinsdag 27 maart 2012

kip met peren-roomsaus




400 gram kipfilet, 150 gram katenspek, 4 preien, blik peren, crème fraîche, oregano en tijm, zout en peper en pasta

Snij alle ingrediënten in 'hap klare' brokken. Kook de pasta. Bak eerst het spek en de kip. Als het bijna gaar is doe je de prei erbij. Kruid het met zout en peper en flink wat oregano en tijm. Als alles gaar is doe je de crème fraîche erbij en net voor het op dienen doe je de peren (ook in stukken) erdoor. Serveren met pasta.

lekker erbij: Killer Garlic bread

150 gram boter, 1 el verschillende kruiden, 3 teentjes knoflook, 1 bake-off chiabata

Verwarm de hete lucht oven voor op 200°C. Meng de margarine, kruiden en uitgeperste teentjes knoflook door elkaar. Besmeer 1 doorgesneden chiabatta met dit mengsel en zet het brood ca. 10 minuten in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen