zondag 4 juli 2010
salade met kip, garnalen en bouillon
een heerlijke lauwwarme verrassing op 1 juli
200 gram kipfilet in reepjes, 2 el olie, 5 dl kippenbouillon, 4 el korianderblaadjes (of wat minder pasta), 1-2 el sojasaus, 1 el limoensap, 1/2 krop ijsbergsla in dunne repen, 100 gram rucolamix (kleiner geknipt), 200 gram gekookte grote gepelde garnalen, 1/2 komkommer (zaadjes eruit) in dunne repen
Bak de kip in de olie rondom bruin. Breng de bouillon aan de kook, roer er 3 el koriander doorheen, sojasaus en limoensap. Leg in 4 diepe borden een bedje van sla. meng de kip met de garnalen, komkommer, 1 el koriander en verdeel dit over de slag. Schenk vlak voor het serveren de gekruide bouillon erop.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten