maandag 13 september 2010

vis met snijbonen en krieltjes



400 gram witvisfilet, 1 grote pot snijbonen, 3 el olie, 600 gram voorgekookte krielaardappeltjes,
1 teentje knoflook, 3 el zilveruitjes, 1/2 tl paprikapoeder 4 el crème fraîche, peper


Laat de vis evt. ontdooien en snijd hem in stukken. Laat de snijbonen uitlekken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de aardappeltjes rondom bruin in 5-7 min., schep ze regelmatig om. Pers de knoflook boven de aardappeltjes uit en roer de uitjes en de paprikapoeder erdoor. Schep de visstukjes en de uitgelekte boontjes erdoor en laat alles met het deksel op de pan zachtjes gaar worden in ca. 7 min. Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper.

gegeten op 3 september

Geen opmerkingen:

Een reactie posten