dinsdag 9 augustus 2011

Gevulde paprika

Een heerlijk gerecht. Het idee komt van het blog van Caroline Brouwer

Hier is wat ik heb gebruikt/gedaan voor 2 personen:

1 rode paprika, olijfolie, 100 gram zachte geitenkaas met honing (bettine blanc), 4-6 kerstomaatjes, gehalveerd, 1 kleine ui, fijngesneden, flinke hand basilicumblaadjes, gescheurd

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika door de helft en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Smeer de paprika met een kwastje in met olijfolie. Meng de geitenkaas, tomaat, ui en de basilicum door elkaar met een vork. Leg de paprika in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en bak 20 - 25 minuten in de oven.

1 opmerking:

  1. Dank voor de link. Ik ga dit recept van de week ook maar weer eens maken, want het is inderdaad zalig!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen