woensdag 21 december 2011
witte bonenschotel
Voor 3 personen:
1 grote pot witte bonen, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 2 el olijfolie, 2 blikken gepelde tomaten (a 400 gram) peper, suiker, handje peterselie, 150 gram geitenkaas
Snipper de ui en knoflook. Verht de olie in een pan. Fruit ui en knoflook. Voeg de toamten met sap toe en brang aand e kook. Druk de toamten fijn en laat het geheel afgedekt ca. 10minuten koken. Breng op smaak met peper en suiker.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de peterselie in dunne reepjes. Laat de bonen uitlekken. Meng de bonen en de peterselie met de tomatensaus. Verdeel het mengel over een oven schaal (of gebruik een ovenvaste pan vanaf het begin). Verbrokkel de kaas erover. Zet 8-10 minuten in de oven. Lekker met Turks brood.
Bron: foodies november 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten