zondag 18 september 2011

Indiaas pasteitje



200 gram aardappelen (bijna gaar), 1 ui (gesnipperd), 1,5 tl kerrie, 1/2 courgette (in kleine blokjes), 100 gram diepvries doperwten (ontdooid), 8 plakjes bladerdeeg, chilipoeder, 1 el olie

Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de aardappelen in blokjes. Verhit de olie en bak de ui met de kerrie ca. 2 min. toevoegen: aardappel, courgette, doperwten, zout, chilipoeder, ca. 3 min. meebakken. Laten afkoelen.

Bereidingswijze
Leg op ieder plak bladerdeeg een beetje vulling en vouw de pakketjes dicht (ze hoeven niet helemaal dicht te plakken want de vulling loopt er toch niet uit). Leg de pakketjes op de ingevette bakplaat en bak ze in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen