donderdag 17 maart 2011
Kapucijnerschotel
heerlijk met verse kapucijners of uit de diepvries
250 gram magere gerookte spekblokjes, 2 sjalotjes, 1 el olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1 dl rode wijn, 400 gram diepvries kapucijners, 1 blik maïs, 125 ml creme fraiche, 1 el pittige mosterd, 1 el gehakte bieslook
Bak de spekblokjes krokant in een droge hete pan. Schep ze uit de pan en zet ze apart. Pel de sjalotjes en snipper ze. Verhit de olijfolie en bak hierin de sjalotjes, geperste teentjes knoflook, tijm 3 minuten. Voeg de wijn toe en laat dit iets inkoken. Schep de uitgelekte kapucijners, de crème fraiche en mosterd erdoor en warm goed door. Voeg de spekblokjes toe. Serveer de schotel in éénpersoons schaaltjes. Strooi de bieslook erover
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten