T. heeft dit afgelopen week gekookt. Altijd fijn als je thuis komt en het ruikt naar lekker eten!
2
el olie, 350 gram in reepjes/blokjes gesneden hamlappen, 1 gesnipperde ui, 1 el
kerrie, 1 dl tomatenketchup, 1 tl worcestershiresaus, 1 dl bouillon
Verhit
de olie in de wok en bak hierin het vlees onder voortdurend omscheppen 2 min.
Voeg de ui en de kerrie toe en bak alles onder voortdurend omscheppen nog 1
minuut. Roer de tomatenketchup, de worcestershiresaus en de bouillon door het
vleesmengsel. Breng aan de kook, draai de hittebron laag, deksel op de pan en
10 min. zachtjes pruttelen.
Blikje
doperwtjes (uitgelekt) erdoor en verwarmen tot heet. Lekker met eiermie of rijst
Makkelijk, geschikt voor beginnelingen kokers, maar toch lekker.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten