zaterdag 18 februari 2012
Tagliatelli met salami
Zelfgemaakte spaghetti met een lekkere saus
4 el olijfolie, 1 grote ui in halve ringen, 150 gram salami (in dikke plakken daarna in stukken ), 4 el witte wijn, 2 blik tomaten, 100 gram jongbelegen kaas in blokjes, verse peterselie, geraspte Parmezaanse kaas
Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 10 minuten.Voeg de salami toe en bak heel even op hoog vuur. Voeg de wijn en de tomaten toe. Breng op smaak met zeezout. Leg het deksel schuin op de pan en laat 20 minuten koken. Kook de pasta al dente. Doe de kaas als de pasta net klaar is in de saus en roer door. Dien onmiddellijk op.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
ziet er heerlijk uit
BeantwoordenVerwijderendit ziet er idd heerlijk uit :)
BeantwoordenVerwijderen