donderdag 14 april 2011

pasta met zeevruchten



Deelname blog-event april 2011

Erg makkelijk, maar ook erg lekker.
voor 3 personen

250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1 blikje roze zalm of tonijn, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder

Maak, terwijl het water voor de pasta aan de kook komt, deze saus. Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn en fruit deze in de olijfolie. Doe er de fruits de mer en de zalm bij en roer dit goed om. Voeg een scheut wijn toe en laat dit verdampen, vervolgens een dessertlepel rode pesto en de room toevoegen. Iets binden met allesbinder. Breng het geheel verder op smaak met peper en zout. Doe de afgegoten pasta terug in de pan en roer deze saus erdoor. Met salade en brood om te dopen

1 opmerking:

  1. en dat natuurlijk met een lekker zelf gemaakt broodje! Hbe je nog een tip welke het beste past volgens jou?

    BeantwoordenVerwijderen