dinsdag 14 juni 2011
pasta met broccoli en amandel
250 gram fusilli, 1 struik broccoli, 1 ui, 2 el olie, 1 blik tomaten op sap, 4 el amandelsnippers, 1 tl oregano, 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
Kook de fusilli beetgaar. Kook de broccoli (in roosjes/plakjes) de laatste 5 minuteb mee. Giet af. Verhit ondertussen de olie in een braadpan en fruit de gesnipperde ui ca. 3 minuten. Voeg tomaten, sap (tomaten even wat kleiner maken), kruiden en amandelsnippers toe en laat dit ca. 10 minuten sudderen. Voeg de fusilli en broccoli toe en laat dit nog even mee sudderen. Strooi aan tafel ruim kaas over het gerecht.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Hoi Tonia, wat lekkere zeg! Broccolii en amandelsnippers..
BeantwoordenVerwijderenGroetjes,
Gabriella