Ik heb broodjes gebakken die ik al eens gemaakt had, dat is makkelijker kijken hoe het in de nieuwe oven gelukt is. Ze kleuren in ieder geval veel meer, waren ook lekker gerezen, en pasten gelukkig net met 12 broodjes op 1 bakplaat. De oven temperatuur kan gerust een stukje lager dan in de recepten aangegeven staat, zelfs bij de conventionele oven. In het weekend ga ik dezelfde broodjes bakken, maar dan met alleen onderwarmte, kijken wat er dan als resultaat uitkomt.
Hoi, ik heb je keukenstory met belangstelling gevolgd. als het goed is gaat het bij ons gebeuren rond de zomervakantie. We hebben nu al wel het zelfde fornuis als jij. Ook de 2 ovens en de bakplaat. Ik ben verdeeld enthousiast. De pitten zijn zeer heet. Heb echt zo'n oma sudderplaatje gekocht voor m'n kleinste pitje. Schoonmaken is ook niet superhandig door de randjes. De oven lijkt achterin heter te zijn. En er vallen steeds kruimels uit de oven in de ovenlade. Excuses voor dit negatieve verhaal. Misschien heb ik gewoon pech en jij vast geluk! Gr. Gerry
BeantwoordenVerwijderenIk ben erg onder de indruk... mooi!!!
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er heel erg lekker uit, vooral de geur van vers brood in de ochtend. Heerlijk is dat!
BeantwoordenVerwijderen