zondag 11 juli 2010

Couscoussalade


gegeten op 6 juli

350 gr. couscous, 150 gr. rozijnen, 250 gr. salami(stuk), 1 ui, 2 tomaten, 1 blikje maïs, 1 el munt, 100 gr. zachte geitenkaas, zout, peper

Couscous en rozijnen in kom doen, 0,5 liter kokend water erop schenken en ca. 5 min. laten wellen.
Salami in stukjes snijden, ui snipperen, maïs af gieten. In pan salami ca. 2 min. zachtjes bakken. Ui erdoor scheppen en ca. 4 min. roerbakken. Geitenkaas verkruimelen. Couscous met rozijnen door ui scheppen, maïs erbij doen en al omscheppend verwarmen tot maïs warm is. Munt erdoor scheppen. Opsmaak brengen met zout en peper. Over 4 borden verdelen en kaas erover strooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten