400 gram kipfilet, 150 gram katenspek, 4 preien,
blik peren, crème fraîche, oregano en tijm, zout en peper en pasta
Snij alle ingrediënten
in 'hap klare' brokken. Kook de pasta. Bak eerst het spek en de kip. Als het
bijna gaar is doe je de prei erbij. Kruid het met zout en peper en flink wat
oregano en tijm. Als alles gaar is doe je de crème fraîche erbij en net voor het
op dienen doe je de peren (ook in stukken) erdoor. Serveren met pasta.
lekker erbij: Killer Garlic bread
150 gram boter, 1 el verschillende kruiden, 3
teentjes knoflook, 1 bake-off chiabata
Verwarm de hete lucht oven voor op 200°C.
Meng de margarine, kruiden en uitgeperste teentjes knoflook door elkaar.
Besmeer 1 doorgesneden chiabatta met dit mengsel en zet het brood ca. 10
minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten