erg lekker, vooral met een heerlijke verse rookworst erbij.
1 ui, 1 grote rode paprika, 25 gram boter, 400 gram blokjes kipfilet, 1 el goulashkruiden, 1 klein blikje tomatenpuree, 1/2 bouillontablet, 2 pakken wijnzuurkool, 4 el crème fraicheui snipperen, paprika in stukjes snijden. In een braadpan boter verhitten. Vlees rondom in ca. 3 minuten bruin bakken. Ui en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Erbij: kruiden, tomatenpuree en 2 dl water. Bouillontablet erboven verkruimelen. Geod door elkaar roeren. Zuurkool met twee vorken uit elkaar trekken en goed door het vleesmengsel scheppen. Met het deksel op de pan in ca. 20 minuten gaarstoven. Af en toe omscheppen. crème fraiche erdoor roeren en even meewarmen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten