maandag 24 januari 2011
broccoli met chiabatta
Gemaakt in onze "kampeer-keuken"
gegeten op 23 januari.
ook goed te doen zonder al te veel gaspitten e.d. en vooral zonder veel afwas, omdat die op de knietjes in de badcel gaat.
1 rode paprika in reepjes, 500 g broccoli in roosjes, 3 el olijfolie, 1 teentje knoflook, 1 blikje tomatenpuree van 70 g, 1 el ketjap, 1 tl oregano, 1 tl basilicum, 1 blikje maiskorrels 150 g ongezouten cashewnoten, 1 ciabatta-stokbrood.
Broccoli even voorgaren in de magnetron. Verhit de olie in een wok of braadpan en bak er al omscheppend de paprika in. Uitgeperste knoflook toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Broccoli, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum, mais en cashewnoten toevoegen en al omscheppend ca. 10 minuten bakken. Het broccoli-mengsel over vier borden verdelen en er schuin afgesneden plakken ciabatta naast leggen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten