gemaakt 20 oktober
Deeg maken van:
450 gram bloem, 10 ml gist, 4 el olijfolie, 10 ml zout, 1 eetlepel suiker, 260 ml water, bosje bosuitjes in reepjes gesneden, 1 el Provençaalse kruidenDeeg laten rijzen. Platte lap vormen,
90 gram salami in blokjes snijden en over deeg verdelen. Deeg oprollen, met de naad naar beneden in broodvorm doen. Laten rijzen tot het deeg bijna de rand van de vorm raakt. Oven voorverwarmen op 200 graden. Brood 35 minuten bakken, bestrijken met
gesmolten boter, geraspte oude kaas erover strooien. Nog 5 minuten bakken.
Zacht en lekker hartig brood
Hallo Tonia,
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor je leuke berichtjes op mijn blog! Ik heb je toegevoegd aan mijn favoriete kookblogs. Ik kende je blog nog niet maar het ziet er goed uit!
Groetjes,
Pluis